Giriş Kayıt
Roza Savvas

Roza Savvas


Kostümcü

Roza Savvas, kostümcü.

Kana Susadım (2009), Bensiz Hayatım (2003), Girlfriends' Guide to Divorce (2014), This Is Your Death (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Bölümü 5.6 3,374
2014 Komedi Kostüm Bölümü 6.9 3,294
2013 Dram Kostüm Bölümü 5.9 349

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Kostüm Bölümü 5.2 50,992
2011 Western Kostüm Bölümü 6.3 494
2010 Suç Kostüm Bölümü 6.3 338

Kana Susadım
2009 Komedi Kostüm Bölümü 5.2 105,344

Doğaüstü
2005 Dram Kostüm Bölümü 8.5 347,509
2004 Dram Kostüm Bölümü 7.6 22,042

Bensiz Hayatım
2003 Dram Kostüm Bölümü 7.6 23,012
2002 Komedi Çeşitli 6.7 509

Gölün Sırrı 2
2001 Komedi Kostüm Bölümü 4.4 994

Özel Kurye
2000 Komedi Kostüm Bölümü 5.1 158
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019