Giriş Kayıt
Benoit Samaran

Benoit Samaran (45)


Sesler

Benoit Samaran, 22 Ağustos 1973 Lille, Fransa doğumlu sesler.

The Ballad of Billy the Kid (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1973
Doğum Yeri: Lille, Fransa
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler 7.1 652
2015 42 Biyografi Sesler 6.3 145
2014 Suç Sesler 7.3 2,047
2012 Suç Sesler 7.2 56
2011 38 Sesler    
2010 37 Komedi Sesler 5.8 52
2008 Dram Sesler 6.2 20
2006 Suç Sesler 7.4 506
2005 Suç Sesler 8.5 4,094
1992 Aksiyon Sesler 4.7 341
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,933) The Flash (2,158) Star Trek: Discovery (2,041) This Is Us (2,015) Vikings (1,141) Arrow (845) The OA (829) American Gods (818) The Blacklist (788) Love, Death & Robots (695)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019