Giriş Kayıt
Ari Sachter-Zeltzer

Ari Sachter-Zeltzer


Görsel Efekt

Ari Sachter-Zeltzer, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Ariel Sachter-Zeltzer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 658,762
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 442,367

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Görsel Efekt 6.3 189,709
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.6 585

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,136,671

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 349,812
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 320,281
2008 Korku Çeşitli 5.0 5,894
2007 Komedi Çeşitli 7.5 457,772

Kan Dökülecek
2007 Dram Görsel Efekt 8.1 450,210

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 Komedi Çeşitli 7.6 203,964
Film Altyazıları
Roma (5,351) The House with a Clock in Its Walls (4,620) Venom (3,794) Bird Box (2,725) First Man (2,636) A Simple Favor (2,183) Backtrace (1,563) Lukas (1,478) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,381) The Predator (1,177)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,149) Vikings (3,754) The Flash (2,180) Arrow (2,000) Outlander (1,117) Friends (1,105) La Casa de Papel (1,103) The Protector (1,078) The Big Bang Theory (892) Black Mirror (834)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018