Giriş Kayıt
Miska Reimaluoto

Miska Reimaluoto


Kameraman, Sanat Bölümü, Oyuncu

Heta Miska Elina Haukinen, kameraman, sanat bölümü, oyuncu.

Riisuttu mies (2006), (2003) Pahat pojat (2003), (2001) Minä ja Morrison (2001), (2004) İsterik (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Heta Miska Elina Haukinen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Kameraman 4.4 1,283
2007 Komedi Kameraman 5.7 703
2006 Komedi Kameraman 5.7 769

İsterik
2004 Dram Kameraman 2.7 3,172
2003 Aksiyon Kameraman 6.3 4,292
2001 Romantik Kameraman
Sanat Bölümü
4.9 1,780
2001 Aile Kameraman 6.3 981
1999 Dram Kameraman 5.9 153
1995 Dram Oyuncu 5.1 260
1992 Komedi Kameraman 5.6 173
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019