Giriş Kayıt
Gary S. Rake

Gary S. Rake (46)


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Gary S. Rake, 07 Eylül 1972 Santa Monica, California, ABD doğumlu yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

Last Vegas (2013), Acil Arama (2013), Aile Bağları (2005), The Orville (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Eylül 1972
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Yönetmen Asistanı 7.9 44,622
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 1,331

Çakma Polisler
2014 42 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 120,777
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.6 5,803
2013 41 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 120,567

Acil Arama
2013 41 Suç Yönetmen Asistanı 6.7 102,644

Çatlak Film
2013 41 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
4.3 91,325
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.9 29,936
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 6,795
2011 Suç Yönetmen Asistanı 6.4 4,504
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 12,621

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Yönetmen Asistanı 8.3 775,309
2010 38 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 2,939
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 8.5 172,176

Aşkın Müziği
2008 36 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.0 18,101
2008 Dram Yönetmen Asistanı 8.4 204,803

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Yönetmen Asistanı 8.6 227,192

Dadım Aşık
2007 35 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 53,163

İlk Doğanlar
2007 35 Dram Yönetmen Asistanı 4.8 2,971

Sahtekar (III)
2006 34 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 15,490

Kirli Sırlar
2006 34 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 93,844

Köstebek
2006 34 Suç Yönetmen Asistanı 8.5 1,059,698

Şeytan Marka Giyer
2006 34 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 335,349
2006 Suç Yönetmen Asistanı 7.1 850

Benim Zengin Dostlarım
2006 34 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 24,141
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 37,335

Aile Bağları
2005 33 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 56,227

Münih
2005 33 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 197,271

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 33 Biyografi Yönetmen Asistanı 5.2 41,138

Hastayım Sana
2005 33 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 37,976

Seksi Bettie Page
2005 33 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.6 9,784
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 128,855

Dünyalar Savaşı
2005 33 Macera Yönetmen Asistanı 6.5 383,643

Sil Baştan
2004 32 Dram Çeşitli 8.3 813,173

Hayali Kahramanlar
2004 32 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 9,111
2004 32 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 24
2003 Komedi Çeşitli 6.7 106

Beni Unutma
2002 30 Komedi Çeşitli 6.2 94,528
2002 Komedi Çeşitli 8.3 1,698

Akıl Oyunları
2001 29 Biyografi Çeşitli 8.2 760,328
2001 Suç Yönetmen Asistanı 7.4 20,684

Katil Asansör
2001 29 Aksiyon Çeşitli 4.5 3,680
2001 Dram Çeşitli 7.2 290

Forrester'ı Bulmak
2000 28 Dram Çeşitli 7.3 78,557
2000 Dram Çeşitli 6.1 212
1998 Komedi Çeşitli 7.1 94,754
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,673) Supernatural (3,348) Star Trek: Discovery (2,406) Love, Death & Robots (2,213) The Passage (1,815) Vikings (1,758) Shameless (1,508) The Flash (1,369) Project Blue Book (1,254) American Gods (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019