Giriş Kayıt
Brian Pohl

Brian Pohl


Görsel Efekt

Brian Pohl, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 149,205

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 170,494

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 156,112
2011 Gizem Görsel Efekt 7.0 321,425

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 167,375

Ayı Yogi
2010 Animasyon Görsel Efekt 4.6 19,015
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 39,425

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Görsel Efekt 6.0 161,824

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 557,659

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 156,268

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 104,998

Aman Tanrım
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 131,173

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 239,704

Çılgın Dostlar
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.1 79,127
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 117,538

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 49,751

Ada
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 288,750

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 466,423
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 230,155

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 351,359

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Görsel Efekt 6.7 55,862

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 316,890

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 577,912

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 94,827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019