Giriş Kayıt
Ron Parobek

Ron Parobek


Dublör

Ron Parobek, dublör.

(2012) Eğlence Boyutu (2012), (2015) Criminal Activities (2015), (2011) Freerunner (2011), (1995) Şampiyonlar Takımı 3 (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Dublör 5.8 7,674

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Dublör 5.4 12,829
2011 Aksiyon Dublör 3.8 4,950

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Dublör 6.8 171,549
2001 Dram Dublör 2.5 240
2000 Aksiyon Dublör 5.7 1,450

Şampiyonlar Takımı 3
1995 Aksiyon Dublör 4.9 1,741
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,334) This Is Us (2,663) American Gods (2,568) Gotham (2,047) Into the Badlands (1,355) Vikings (1,345) Star Trek: Discovery (1,200) The Flash (1,129) The Blacklist (1,011) The Big Bang Theory (715)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019