Giriş Kayıt
Tutsa Paananen

Tutsa Paananen


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Tuulikki Paananen, oyuncu yönetmeni, casting.

Buz Diyarı (2005), Sauna (2008), En Soğuk Yolculuk (Lapland Seferi) (2010), Populärmusik från Vittula (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tuulikki Paananen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Umudun Öteki Yüzü
2017 Komedi 7.2 9,151
2017 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.8 4,466
2016 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.0 342
2015 Biyografi Casting 5.9 3,138
2015 Komedi Casting 5.0 159
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.2 324
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.2 1,984
2015 Suç Casting 5.4 469
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 2,216
2014 Komedi Casting 6.0 1,245
2014 Dram 6.4 327
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 480

Aslanın Kalbi
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 3,341
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.5 838

Açıl Bana
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 637
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 584
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 593

Arınma
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 3,310
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.5 244
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.0 555

Çıplak Liman
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 2,413
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.9 801
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.8 105

Sessizlik
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 373

Su Cazibesi
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.4 641
2011 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.3 741

Vares - Nisan Kızları
2011 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.4 876
2011 Dram Casting 5.3 732
2011 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 5.3 315
2011 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.0 1,151
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 285
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 872
2010 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.9 1,515

En Soğuk Yolculuk (Lapland Seferi)
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 5,418
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.1 393
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.8 259
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 168
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 573

Helsinki
2009 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.7 3,043
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.4 1,292
2008 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.3 6,423
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 218

Nisan Gözyaşları
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 1,288

Kara Kelebeklerin Evi
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 2,235

1918 Sınırı
2007 Dram Casting 6.7 877
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 3,097
2007 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.2 1,793

Kurt Yılı
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 713
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.3 2,267
2006 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.6 289
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 772
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.3 627

Donmuş Şehir
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 691
2006 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 5.9 3,652

Kızlar Takımı
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 2,036
2005 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 3,032

Buz Diyarı
2005 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 5,461
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.9 474
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 4,899

İsterik
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 2.7 3,180
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.6 1,747
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 1,716
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 1,622
2001 Romantik Oyuncu Yönetmeni 4.9 1,784
2001 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.7 610

Huzursuz
2000 Romantik Oyuncu Yönetmeni 5.6 3,544
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019