Giriş Kayıt
Idan Or

Idan Or


Kameraman

Idan Or, kameraman.

A Matter of Size (2009), Massa'ot James Be'eretz Hakodesh (2003), (2007) Bandonun Ziyareti (2007), (2007) Beaufort (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Kameraman 5.9 25

Devrim Dersleri
2010 Belgesel Kameraman 7.7 67
2009 Komedi Kameraman 6.9 880
2008 Dram Kameraman 6.4 60
2007 Dram Kameraman 6.1 245

Bandonun Ziyareti
2007 Komedi Kameraman 7.6 12,119
2007 Aksiyon Kameraman 6.8 4,306

Tatlı Çamur
2006 Dram Kameraman 7.2 686
2004 Belgesel Kameraman 7.3 15
2004 Dram Kameraman 6.5 48
2004 Dram Kameraman 7.0 166
2003 Komedi Kameraman 7.5 547
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,701) This Is Us (2,427) Star Trek: Discovery (2,262) Gotham (1,539) The Flash (1,401) Vikings (1,219) The OA (1,046) The Blacklist (903) American Gods (819) Arrow (714)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019