Giriş Kayıt
Jenny O'Shea

Jenny O'Shea


Jenny O'Shea,

Taboo (2002), (2003) MythBusters (2003), (2008) Deadly Women (2008), (2015) Manny Lewis (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Çeşitli 6.0 649
2011 Belgesel Çeşitli 6.6 97
2008 Belgesel Çeşitli 8.1 1,246
2003 Belgesel Çeşitli 8.3 48,229
2002 Belgesel Çeşitli 7.9 591
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,810) Daredevil (2,667) Shameless (2,396) The Flash (2,040) Better Call Saul (1,998) Arrow (1,583) The Big Bang Theory (1,408) La Casa de Papel (1,054) Manifest (954) Black Mirror (864)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018