Giriş Kayıt
Sanjay Naik

Sanjay Naik


Görsel Efekt, Özel Efekt

Sanjay Naik, görsel efekt, Özel efekt.

Kabhi Haan Kabhi Naa (1993), Karan Arjun (1995), Rangeela (1995), Awara Paagal Deewana (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Görsel Efekt 3.5 68
2007 Suç Görsel Efekt 2.8 206
2006 Komedi Görsel Efekt 5.4 1,554
2006 Romantik Görsel Efekt 2.2 673
2005 Suç Özel Efekt 6.9 1,091
2005 Dram Görsel Efekt 5.2 32
2005 Romantik Görsel Efekt 4.0 66
2004 Müzikal Özel Efekt 4.4 533
2004 Komedi Özel Efekt 2.6 120
2004 Müzikal Özel Efekt 3.2 115
2004 Korku Görsel Efekt 3.9 536
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 2,855
2004 Komedi Özel Efekt 5.3 87
2004 Aksiyon Özel Efekt 2.6 126
2004 Müzikal Özel Efekt 4.8 18
2003 Dram Özel Efekt 3.7 123
2003 Korku Özel Efekt 6.3 2,532
2003 Gerilim Özel Efekt 5.8 430
2003 Korku Özel Efekt 6.5 2,840
2002 Suç Özel Efekt 6.6 2,142
2002 Gerilim Görsel Efekt 5.6 1,064
2002 Suç Görsel Efekt 6.7 108
2002 Dram Özel Efekt
Görsel Efekt
5.6 1,618
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 6,765
2002 Komedi Özel Efekt 4.4 555
2002 Gizem Görsel Efekt 6.2 102
2002 Özel Efekt 3.8 317
2001 Gerilim Özel Efekt 7.2 1,604
2001 Özel Efekt
Görsel Efekt
4.6 358
2001 Müzikal Özel Efekt 7.5 5,190
2001 Dram Özel Efekt 4.1 506
2001 Aksiyon Özel Efekt 7.1 8,894
2001 Romantik Özel Efekt
Görsel Efekt
5.1 959
2001 Gerilim Görsel Efekt 5.7 684
2000 Özel Efekt 5.6 1,525
2000 Dram Özel Efekt 5.2 673
2000 Özel Efekt 4.4 192
2000 Komedi Özel Efekt 5.1 663
2000 Komedi Özel Efekt 5.3 1,392
1999 Fantastik Görsel Efekt
Özel Efekt
5.5 771
1999 Komedi Özel Efekt 4.5 240
1999 Görsel Efekt 4.9 1,418
1999 Aksiyon Özel Efekt
Görsel Efekt
5.0 1,836
1999 Müzikal Görsel Efekt 5.5 1,383
1999 Gizem Görsel Efekt
Özel Efekt
7.7 2,816
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 306
1998 Aksiyon Görsel Efekt 2.7 121
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.3 1,842
1998 Aksiyon Görsel Efekt 3.9 94
1998 Aksiyon Özel Efekt
Görsel Efekt
6.1 1,014
1998 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 215
1998 Romantik Görsel Efekt 6.6 943
1997 Komedi Özel Efekt 6.7 5,342
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 809
1997 Aksiyon Özel Efekt 6.3 7,305
1997 Gerilim Görsel Efekt
Özel Efekt
6.2 181
1997 Romantik Özel Efekt 5.4 421
1996 Dram Özel Efekt 7.9 1,690
1996 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 59
1996 Görsel Efekt 4.5 580
1996 Dram Görsel Efekt 7.6 2,255
1996 Aksiyon Özel Efekt 4.6 242
1996 Aksiyon Özel Efekt 6.4 5,155
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 11,257
1995 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 55
1995 Komedi Görsel Efekt 7.5 7,808
1995 Dram Görsel Efekt 5.5 668
1995 Dram Özel Efekt 4.5 2,016
1995 Aksiyon Özel Efekt 6.6 3,992
1995 Aksiyon Özel Efekt 5.5 508
1995 Görsel Efekt 4.4 1,389
1994 Görsel Efekt 5.8 513
1994 Aksiyon Özel Efekt 3.9 351
1994 Dram Görsel Efekt 5.1 101
1994 Romantik Görsel Efekt 7.3 2,897
1994 Suç Özel Efekt 4.7 212
1994 Komedi Görsel Efekt 6.4 2,050
1993 Komedi Görsel Efekt 7.9 15,501
1993 Görsel Efekt 3.9 411
1993 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 462
1992 Aksiyon Özel Efekt 5.6 236
1991 Aile Özel Efekt 4.3 366
1990 Dram Özel Efekt 6.7 854
1989 Aksiyon Özel Efekt 5.8 95
1988 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 41
1988 Aile Görsel Efekt 4.6 11
1988 Dram Görsel Efekt 5.0 155
1988 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 35
1988 Dram Görsel Efekt 4.8 132
1988 Dram Görsel Efekt 6.7 847
1988 Dram Görsel Efekt 5.3 18
1988 Görsel Efekt 6.7 20
1987 Dram Özel Efekt 6.5 153
1987 Görsel Efekt 4.4 17
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,228) Venom (3,912) First Man (1,766) The Predator (1,222) Between Worlds (1,131) Mowgli (1,044) Roma (856) Sky Hunter (781) Lukas (757) Mission: Impossible - Fallout (731)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,344) Vikings (3,073) The Flash (2,171) Supergirl (1,559) Doctor Who (1,095) Supernatural (1,084) Counterpart (1,036) La Casa de Papel (929) Friends (865) The Big Bang Theory (863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018