Giriş Kayıt
Sanjay Naik

Sanjay Naik


Görsel Efekt, Özel Efekt

Sanjay Naik, görsel efekt, Özel efekt.

Kabhi Haan Kabhi Naa (1993), Karan Arjun (1995), Rangeela (1995), Awara Paagal Deewana (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Görsel Efekt 3.5 67
2007 Suç Görsel Efekt 2.8 204
2006 Komedi Görsel Efekt 5.4 1,524
2006 Romantik Görsel Efekt 2.2 669
2005 Suç Özel Efekt 6.8 995
2005 Dram Görsel Efekt 5.2 32
2005 Romantik Görsel Efekt 4.0 65
2004 Müzikal Özel Efekt 4.5 502
2004 Komedi Özel Efekt 2.6 120
2004 Müzikal Özel Efekt 3.2 115
2004 Korku Görsel Efekt 3.9 473
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 2,829
2004 Komedi Özel Efekt 5.3 87
2004 Aksiyon Özel Efekt 2.6 125
2004 Müzikal Özel Efekt 4.8 18
2003 Dram Özel Efekt 3.7 122
2003 Korku Özel Efekt 6.3 2,122
2003 Gerilim Özel Efekt 5.8 426
2003 Korku Özel Efekt 6.4 2,451
2002 Suç Özel Efekt 6.6 2,111
2002 Gerilim Görsel Efekt 5.6 953
2002 Suç Görsel Efekt 6.7 108
2002 Dram Özel Efekt
Görsel Efekt
5.6 1,594
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 6,686
2002 Komedi Özel Efekt 4.4 535
2002 Gizem Görsel Efekt 6.3 100
2002 Özel Efekt 3.6 256
2001 Gerilim Özel Efekt 7.2 1,583
2001 Özel Efekt
Görsel Efekt
4.7 355
2001 Müzikal Özel Efekt 7.5 4,993
2001 Dram Özel Efekt 4.1 455
2001 Aksiyon Özel Efekt 7.1 8,737
2001 Romantik Özel Efekt
Görsel Efekt
5.1 826
2001 Gerilim Görsel Efekt 5.7 678
2000 Özel Efekt 5.6 1,510
2000 Dram Özel Efekt 5.2 670
2000 Özel Efekt 4.4 190
2000 Komedi Özel Efekt 5.1 660
2000 Komedi Özel Efekt 5.3 1,374
1999 Fantastik Görsel Efekt
Özel Efekt
5.5 766
1999 Komedi Özel Efekt 4.5 234
1999 Görsel Efekt 4.9 1,416
1999 Aksiyon Özel Efekt
Görsel Efekt
5.0 1,823
1999 Müzikal Görsel Efekt 5.5 1,368
1999 Gizem Görsel Efekt
Özel Efekt
7.7 2,774
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 304
1998 Aksiyon Görsel Efekt 2.7 120
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.3 1,833
1998 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 92
1998 Aksiyon Özel Efekt
Görsel Efekt
6.1 1,013
1998 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 212
1998 Romantik Görsel Efekt 6.6 812
1997 Komedi Özel Efekt 6.7 5,274
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 793
1997 Aksiyon Özel Efekt 6.3 7,235
1997 Gerilim Görsel Efekt
Özel Efekt
6.2 178
1997 Romantik Özel Efekt 5.4 419
1996 Dram Özel Efekt 7.9 1,448
1996 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 59
1996 Görsel Efekt 4.5 575
1996 Dram Görsel Efekt 7.6 2,229
1996 Aksiyon Özel Efekt 4.6 238
1996 Aksiyon Özel Efekt 6.4 5,108
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 11,139
1995 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 53
1995 Komedi Görsel Efekt 7.5 7,677
1995 Dram Görsel Efekt 5.6 642
1995 Dram Özel Efekt 4.5 1,997
1995 Aksiyon Özel Efekt 6.6 3,960
1995 Aksiyon Özel Efekt 5.5 507
1995 Görsel Efekt 4.4 1,372
1994 Görsel Efekt 5.8 510
1994 Aksiyon Özel Efekt 3.9 349
1994 Dram Görsel Efekt 5.1 100
1994 Romantik Görsel Efekt 7.3 2,881
1994 Suç Özel Efekt 4.7 211
1994 Komedi Görsel Efekt 6.4 1,623
1993 Komedi Görsel Efekt 8.0 15,327
1993 Görsel Efekt 3.9 408
1993 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 461
1992 Aksiyon Özel Efekt 5.6 232
1991 Aile Özel Efekt 4.3 364
1990 Dram Özel Efekt 6.7 835
1989 Aksiyon Özel Efekt 5.8 95
1988 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 41
1988 Aile Görsel Efekt 4.6 11
1988 Dram Görsel Efekt 5.0 154
1988 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 35
1988 Dram Görsel Efekt 4.8 131
1988 Dram Görsel Efekt 6.7 842
1988 Dram Görsel Efekt 5.3 18
1988 Görsel Efekt 6.7 20
1987 Dram Özel Efekt 6.6 152
1987 Görsel Efekt 4.4 17
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,846) Daredevil (2,704) Shameless (2,405) The Flash (2,049) Better Call Saul (2,005) Arrow (1,620) The Big Bang Theory (1,465) La Casa de Papel (1,061) Manifest (966) Black Mirror (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018