Giriş Kayıt
Terry Lee Moseley

Terry Lee Moseley (45)


Terry Lee Moseley, 14 Mart 1973 Savannah, Georgia, ABD doğumlu

Vol. İ (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1973
Doğum Yeri: Savannah, Georgia, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ters Yüz
2015 42 Animasyon Çeşitli 8.2 501,441

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 40 Animasyon Çeşitli 7.3 278,666

Cesur
2012 39 Animasyon Çeşitli 7.1 322,299

Oyuncak Hikayesi 3
2010 37 Animasyon Çeşitli 8.3 651,570

Yukarı Bak
2009 36 Animasyon Çeşitli 8.3 805,899

Vol. İ
2008 35 Animasyon Çeşitli 8.4 866,236

Ratatuy
2007 34 Animasyon Çeşitli 8.0 550,608

Arabalar
2006 33 Animasyon Çeşitli 7.1 311,457

İnanılmaz Aile
2004 31 Animasyon Çeşitli 8.0 568,463

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 30 Animasyon Çeşitli 8.1 830,939

Sevimli Canavarlar
2001 28 Animasyon Çeşitli 8.1 705,938
Film Altyazıları
Ant-Man and the Wasp (3,830) Apostle (3,722) The Meg (3,308) Destination Wedding (1,346) The Spy Who Dumped Me (1,264) Deadpool 2 (1,196) UFO (1,167) 22 July (1,164) The Equalizer 2 (972) Skyscraper (967)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018