Giriş Kayıt
Scott Millenbaugh

Scott Millenbaugh


Özel Efekt, Makyaj

Scott Millenbaugh, Özel efekt, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Özel Efekt 8.9 567,619

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Özel Efekt 7.7 510,958
2011 Macera Çeşitli 7.0 218,395

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Özel Efekt 6.6 93,149

Kafadar Prensler
2011 Macera Özel Efekt 5.5 92,417

Mistik Olay
2008 Dram Makyaj 5.0 184,849

Görev Uğruna
2008 Dram Çeşitli 6.5 18,950

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Özel Efekt 5.6 236,602

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.7 178,628

Sudaki Kız
2006 Fantastik Özel Efekt 5.6 89,581

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Özel Efekt 5.7 294,379
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.9 153,876

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.1 308,989

Yapay Zeka
2001 Macera Özel Efekt 7.1 272,069
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019