Giriş Kayıt
Thomas McGrath Woods

Thomas McGrath Woods


Kameraman, Sanat Bölümü

Thomas McGrath Woods, kameraman, sanat bölümü.

Now and Again (1999), Ed (2000), (2002) Aşka İki Hafta (2002), (2011) Müzik Asla Durmaz (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Sanat Bölümü 8.1 8,142

Müzik Asla Durmaz
2011 Dram Kameraman 7.5 7,145

Güzel Günler
2010 Suç Sanat Bölümü 6.3 49,316
2010 Komedi Kameraman 5.6 1,364
2009 Komedi Kameraman 6.3 14,858

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Kameraman 7.3 176,323

Süper Köpek
2007 Aksiyon Kameraman 4.8 18,025

Sahtekar (III)
2006 Komedi Kameraman 6.7 15,491

30 Rock 1
2006 Komedi Kameraman 8.2 102,933

Aile Bağları
2005 Komedi Kameraman 6.3 56,242

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Kameraman 6.5 383,828

Stepford Kadınları
2004 Komedi Kameraman 5.3 55,685

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Kameraman 7.3 492,820

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Kameraman 6.4 188,776
2003 Game-Show Kameraman 5.6 16,690

Aşka İki Hafta
2002 Komedi Kameraman 6.1 97,434

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Kameraman 7.3 631,502

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Kameraman 8.2 760,828

Zırtapoz
2001 Komedi Kameraman 6.6 229,257
2000 Komedi Kameraman 7.6 6,177

Soprano Ailesi
1999 Suç Kameraman 9.2 246,559
1999 Macera Kameraman 8.2 1,380

Taşralılar
1999 Komedi Kameraman 5.4 11,986

Joe Black
1998 Dram Sanat Bölümü 7.2 193,183
1998 Suç Kameraman 5.6 3,517
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019