Giriş Kayıt
François Lord

François Lord


Görsel Efekt

François Lord, görsel efekt.

To Walk with Lions (1999), Kırmızı Keman (1998), (2004) Sil Baştan (2004), (2005) Brokeback Dağı (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington 2
2017 Animasyon Görsel Efekt 7.9 45,027
2017 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 1,819

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Görsel Efekt 7.3 360,303

Geliş
2016 Dram Görsel Efekt 7.9 506,916
2016 Gerilim Görsel Efekt 6.8 270
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 324,830

Yunus Masalı 2
2014 Dram Görsel Efekt 6.4 7,499

Gitme
2005 Dram Görsel Efekt 6.9 69,965

Brokeback Dağı
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 297,635

Sil Baştan
2004 Dram Görsel Efekt 8.3 817,454
2002 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 5,165
1999 Macera Görsel Efekt 6.9 753

Kırmızı Keman
1998 Dram Görsel Efekt 7.7 29,838

Son Gece
1998 Komedi Görsel Efekt 7.2 8,824

Son Görev
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 8,287
1996 Animasyon Görsel Efekt 7.8 2,053
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,053) Supernatural (3,477) American Gods (3,226) The Big Bang Theory (3,034) Gotham (2,085) Into the Badlands (1,948) Vikings (1,876) Star Trek: Discovery (1,830) This Is Us (1,408) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019