Giriş Kayıt
Melanie Livermore

Melanie Livermore


Sanat Bölümü

Melanie Livermore, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Diplomat
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 530
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 36

Kaleyi Fethetmek
2003 Dram Sanat Bölümü 7.0 6,496
1999 Macera Sanat Bölümü 8.3 30,289
1997 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 4.5 231
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,906) This Is Us (2,515) The Flash (2,324) Star Trek: Discovery (2,095) Arrow (1,458) Vikings (1,442) American Gods (1,403) The Blacklist (1,180) Love, Death & Robots (923) The OA (786)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019