Giriş Kayıt
Maija Lampinen

Maija Lampinen


Yönetmen Asistanı

Maija Lampinen, yönetmen asistanı.

Donmuş Şehir (2006), (2005) Buz Diyarı (2005), (2004) Vares - Yksityisetsivä (2004), (2001) Minä ja Morrison (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Donmuş Şehir
2006 Dram Çeşitli 6.5 688

Buz Diyarı
2005 Dram Çeşitli 7.5 5,416
2004 Aksiyon Çeşitli 6.5 3,404

İsterik
2004 Dram Çeşitli 2.7 3,172
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 4,293
2001 Romantik Çeşitli 4.9 1,780
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,334) This Is Us (2,663) American Gods (2,568) Gotham (2,047) Into the Badlands (1,355) Vikings (1,345) Star Trek: Discovery (1,200) The Flash (1,129) The Blacklist (1,011) The Big Bang Theory (715)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019