Giriş Kayıt
Agnieszka Echallier

Agnieszka Echallier


Makyaj, Özel Efekt

Agnieszka Echallier, makyaj, Özel efekt.

1922 (2017), Amerikan Pastası: Aşk Kitabı (2009), Metallica Through the Never (2013), Ölümcül Bedel (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Makyaj 6.3 37,886
2017 Dram Makyaj 5.6 3,502
2015 Gerilim Özel Efekt 4.9 1,627
2015 Aksiyon Makyaj 5.3 7,052
2013 Müzik Makyaj 7.2 15,668
2013 Biyografi Makyaj 7.3 596

12 Tuzak 2: Kanunsuz
2013 Aksiyon Makyaj 5.4 4,914

Teslimat
2013 Aksiyon Makyaj 5.1 3,647

Yeni Yıl Köpekleri 2: Noel Köpecikleri
2012 Macera Makyaj 5.2 1,006
2012 Komedi Makyaj 3.3 1,771

Hazine Bekçileri
2012 Komedi Makyaj 4.7 1,440
2011 Aksiyon Makyaj 7.6 7,769

İşkence
2010 Korku Makyaj 5.5 6,967

Amerikan Pastası: Aşk Kitabı
2009 Komedi Makyaj 4.8 40,617
2009 Komedi Makyaj 5.6 4,951

Uzay İhlali
2009 Komedi Özel Efekt 5.7 3,491

Kar Patileri
2008 Macera Makyaj 5.4 3,214

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Makyaj 3.8 42,434
2007 Aksiyon Makyaj 4.8 2,854

Sevimli Balina
2007 Dram Özel Efekt 6.2 209
2007 Dram Makyaj 5.9 2,512

Harika Köpekler
2006 Komedi Makyaj 4.9 2,966

Görünmeyen Tehlike 2
2006 Aksiyon Makyaj 4.4 8,548
2006 Aksiyon Makyaj 4.3 1,051

Kirli Para
2005 Dram Makyaj 6.2 41,174
2005 Dram Makyaj 6.6 1,413

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Makyaj 5.8 5,659
2004 Komedi Makyaj 2.0 28,807

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Makyaj 6.7 204,684

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Özel Efekt 5.5 128,582

Gölün Sırrı 2
2001 Komedi Makyaj 4.3 1,000

Ölümcül Bedel
2001 Korku Makyaj 4.8 23,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019