Giriş Kayıt
Kôtarô Koizumi

Kôtarô Koizumi (40)


Oyuncu

Kôtarô Koizumi, 10 Temmuz 1978 Yokosuka, Japonya doğumlu oyuncu.

Keiji Yoshinaga Seiichi namida no jikenbo (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1978
Doğum Yeri: Yokosuka, Japonya
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu 8.3 7
2015 Dram Oyuncu 6.4 17
2014 Dram Oyuncu 8.6 8
2014 Romantik Oyuncu 8.0 9
2012 34 Aksiyon Oyuncu 5.7 156
2010 32 Dram Oyuncu 5.5 224
2010 Dram Oyuncu    
2008 Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2006 28 Komedi Oyuncu 6.7 403
2006 Komedi Oyuncu 7.7 218
2006 Oyuncu    
2005 27 Aksiyon Oyuncu 6.2 163
2005 Aksiyon Oyuncu 7.8 70
2003 25 Suç Oyuncu 6.0 432
2002 Dram Oyuncu    
2002 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019