Giriş Kayıt
Joseph Steven

Joseph Steven (62)


Oyuncu

Joseph Steven Klus, 05 Eylül 1956 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

The Grievance Clause (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joseph Steven Klus
Doğum Tarihi: 05 Eylül 1956
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Josef S. Klus | Josef Klus
Takma İsmi: Josephus
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kumarbaz
2014 58 Suç Oyuncu 6.0 58,945

Uzay Yolu
2009 53 Aksiyon Oyuncu 8.0 552,411

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 50 Aksiyon Oyuncu 7.3 604,385

Akrep Kral
2002 46 Aksiyon Oyuncu 5.5 120,956
2001 45 Dram Oyuncu 7.4 165,845

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 44 Komedi Oyuncu 3.6 18,764
2000 Dram Oyuncu 6.1 90
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019