Giriş Kayıt
Ulrike Kiss

Ulrike Kiss


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Ulrike Kiss, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Bölümü 7.4 75

Hitler'e Suikast
2015 Biyografi Kostüm Bölümü 7.0 7,059
2015 Dram Kostüm Bölümü 6.6 190
2013 Dram Kostüm Bölümü 6.5 1,381

Savaşın Gölgesinde
2012 Dram Kostüm Bölümü 7.1 13,269
2009 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.8 102
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019