Giriş Kayıt
Bharat Kaushal

Bharat Kaushal


Yönetmen Asistanı

Bharat Kaushal, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 2,086
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.6 312
1995 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.3 57
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 639
1991 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 802
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 325
1989 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.1 26
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019