Giriş Kayıt
Yuri Karjane

Yuri Karjane


Kameraman

Yuri Karjane, kameraman.

Stan Against Evil (2016), Dumanlı Kafalar (2006), The Detour (2016), Survivor's Remorse (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kameraman 6.3 2,763
2016 Komedi Kameraman 7.3 4,237
2016 Komedi Kameraman 7.8 5,055
2015 Gizem Kameraman 6.4 49,773

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Kameraman 5.4 17,604
2014 Dram Kameraman 6.9 2,012
2014 Dram Kameraman 7.6 6,514
2014 Spor Kameraman 5.5 55

Diriliş
2014 Dram Kameraman 7.4 14,482

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Kameraman 6.3 156,913
2013 Biyografi Kameraman 7.8 2,024

Kökenler
2013 Dram Kameraman 8.3 106,142
2013 Aile Kameraman 6.5 600
2013 Suç Kameraman 7.0 188
2013 Korku Kameraman 5.5 7,372

Boşanma Muamması
2013 Komedi Kameraman 5.7 12,137
2013 Komedi Kameraman 7.8 20,570
2012 Aile Kameraman 6.7 371
2011 Dram Kameraman 7.0 6,840

Dumanlı Kafalar
2006 Komedi Kameraman 5.6 3,363
2006 Komedi Kameraman 6.8 3,599

Gençlik Ateşi
2005 Suç Kameraman 5.5 17,477

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Kameraman 6.1 49,856

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Kameraman 4.7 57,098
2003 Komedi Kameraman 7.2 42,498
2002 Dram Kameraman 6.2 75,564
2002 Biyografi Kameraman 6.6 12,462

Dönüm Noktası
2002 Macera Kameraman 3.4 37,034
2001 Korku Kameraman 4.7 1,639
2001 Suç Kameraman 3.8 616
2001 Korku Kameraman 5.3 7,950
1998 Dram Çeşitli 6.4 1,038
1993 Suç Kameraman 7.5 10,655
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019