Giriş Kayıt
Spiro Karfakis

Spiro Karfakis


Kameraman

Spiro Karfakis, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baraka
2017 Dram Kameraman 6.3 25,212
2011 Kısa Metraj 7.5 107

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Kameraman 5.1 12,269

Suikastçı
2007 Aksiyon Kameraman 6.3 80,353

Kelebek Etkisi 2
2006 Korku Kameraman 4.5 32,438

Hayalet Sesler
2005 Dram Kameraman 5.5 45,102

Balistik
2002 Aksiyon Kameraman 3.6 18,080
2002 Gerilim Kameraman 4.5 184

Harika Köpek 4
2002 Komedi Kameraman 4.6 1,769
1999 Aksiyon Kameraman 5.4 1,666
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019