Giriş Kayıt
Juhana Hellamaa

Juhana Hellamaa


Makyaj

Juhana Hellamaa, makyaj.

Buz Diyarı (2005), Pahat pojat (2003), Matti (2006), Tyttö sinä olet tähti (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Erkek İşi
2007 Dram Makyaj 6.6 1,902
2007 Aksiyon Makyaj 6.3 2,267
2006 Aile Makyaj 6.6 123
2006 Biyografi Makyaj 5.9 3,645

Kızlar Takımı
2005 Komedi Makyaj 5.6 2,035
2005 Dram Makyaj 6.5 3,032

Buz Diyarı
2005 Dram Makyaj 7.5 5,460

Çocuklar ve Yetişkinler
2004 Komedi Makyaj 6.3 1,213
2003 Komedi Makyaj 6.7 2,698
2003 Aksiyon Makyaj 6.2 4,332
2001 Romantik Makyaj 4.9 1,784
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019