Giriş Kayıt
Karine Gozzi

Karine Gozzi


Karine Gozzi,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Çeşitli 6.4 35
2006 Çeşitli 6.7 163

Arsen Lüpen
2004 Aksiyon Çeşitli 5.5 6,270

Taşıyıcı
2002 Aksiyon Çeşitli 6.8 265,318
1999 Çeşitli 5.5 46
1997 Komedi Çeşitli 8.2 14
Film Altyazıları
Suspiria (5,255) Hunter Killer (4,238) Ashes in the Snow (2,918) First Man (2,629) A Star Is Born (2,493) Der Hauptmann (1,955) Keepers (1,707) Replicas (1,506) Venom (1,455) Bird Box (1,063)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,973) Vikings (6,788) The Big Bang Theory (2,390) Black Mirror (1,758) Outlander (1,554) Gotham (1,454) Peaky Blinders (1,079) Nightflyers (1,067) La casa de papel (1,056) Friends (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019