Giriş Kayıt
Eliza Godman

Eliza Godman


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Eliza Godman, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Avustralya
2008 Macera Kostüm Bölümü 6.6 111,775
2006 Suç Kostüm Bölümü 6.3 161
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 357,144

Akıntıya Karşı
2003 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 3,029

Kanguru Jack
2003 Macera Kostüm Tasarımcısı 4.4 26,350

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Kostüm Bölümü 5.3 48,667

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Kostüm Bölümü 7.6 246,894
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,897) Arrow (1,533) Outlander (1,245) Supernatural (1,038) Titans (876) Better Call Saul (845) La Casa de Papel (837) The Last Ship (837) Doctor Who (762) Kidding (609)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018