Giriş Kayıt
Eliza Godman

Eliza Godman


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Eliza Godman, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Avustralya
2008 Macera Kostüm Bölümü 6.6 112,545
2006 Suç Kostüm Bölümü 6.3 161
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 360,372

Akıntıya Karşı
2003 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 3,039

Kanguru Jack
2003 Macera Kostüm Tasarımcısı 4.4 26,578

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Kostüm Bölümü 5.3 49,084

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Kostüm Bölümü 7.6 248,622
Dizi Altyazıları
True Detective (7,357) Vikings (3,766) Shameless (2,653) The Punisher (1,493) The Flash (1,432) Outlander (1,363) Arrow (1,361) The Big Bang Theory (1,297) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019