Giriş Kayıt
Kenneth Gimpelson

Kenneth Gimpelson


Görsel Efekt

Kenneth Gimpelson, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alita: Savaş Meleği
2019 Aksiyon Görsel Efekt    

Ölümcül Makineler
2018 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 21,012

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 308,711

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 133,193

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 192,811

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 438,792

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 560,305

Vahşiler Firarda
2016 Macera Görsel Efekt 7.9 83,322

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 329,336

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 429,126

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 383,137

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 556,278

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 565,503
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 391,413

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 633,737

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 664,537

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 710,332

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 141,194
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 530,839

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,144,366

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.3 199,314

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 465,951

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 595,739

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 59,993
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,019,839

Su Atı
2007 Macera Görsel Efekt 6.5 35,136

30 Gün Gece
2007 Korku Görsel Efekt 6.6 153,934

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Görsel Efekt 7.2 128,888

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 442,350
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 360,220

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Görsel Efekt 3.3 99,861

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 407,980

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 947,383

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 235,750

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 343,439

Düş Kapanı
2003 Dram Görsel Efekt 5.5 83,743

New York Çeteleri
2002 Suç Görsel Efekt 7.5 364,496

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 479,182

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 461,032

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 305,413

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 560,909

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Görsel Efekt 6.9 89,919

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 199,224

Yapay Zeka
2001 Macera Görsel Efekt 7.1 270,460
2001 Komedi Görsel Efekt 4.7 38,486

Dinozor
2000 Animasyon Görsel Efekt 6.5 46,306
Dizi Altyazıları
Vikings (10,590) True Detective (4,804) The Punisher (4,163) Luther (2,964) The Big Bang Theory (2,383) Supernatural (2,349) The Flash (1,874) Project Blue Book (1,732) Gotham (1,677) The Blacklist (1,520)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019