Giriş Kayıt
Kenneth Gimpelson

Kenneth Gimpelson


Görsel Efekt

Kenneth Gimpelson, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alita: Savaş Meleği
2019 Aksiyon Görsel Efekt    

Ölümcül Makineler
2018 Aksiyon Görsel Efekt    

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 293,575

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 129,583

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 187,972

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 421,585

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 551,543

Vahşiler Firarda
2016 Macera Görsel Efekt 7.9 81,124

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 326,536

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 424,121

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 380,086

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 551,426

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 561,127
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 387,366

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 626,922

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 655,481

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 704,833

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 140,370
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 527,153

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,132,370

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.3 197,743

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 462,791

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 590,669

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 59,414
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,008,797

Su Atı
2007 Macera Görsel Efekt 6.5 34,892

30 Gün Gece
2007 Korku Görsel Efekt 6.6 153,024

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Görsel Efekt 7.2 127,651

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 438,119
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 357,259

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Görsel Efekt 3.3 98,768

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 404,941

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 939,209

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 234,261

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 341,335

Düş Kapanı
2003 Dram Görsel Efekt 5.5 83,320

New York Çeteleri
2002 Suç Görsel Efekt 7.5 361,141

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 469,177

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 456,593

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 301,303

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 554,151

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Görsel Efekt 6.9 88,669

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 198,114

Yapay Zeka
2001 Macera Görsel Efekt 7.1 268,661
2001 Komedi Görsel Efekt 4.7 38,160

Dinozor
2000 Animasyon Görsel Efekt 6.5 45,697
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018