Giriş Kayıt
Susana Gilboe

Susana Gilboe


Kostümcü

Susana Gilboe, kostümcü.

Kara Düzen (2015), Maviliklere Doğru (2005), Olacak İş Değil (2017), Foxcatcher Takımı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.5 268,369

Olacak İş Değil
2017 Komedi Kostüm Bölümü 5.8 6,355

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Kostüm Bölümü 7.6 256,938

Kara Düzen
2015 Biyografi Kostüm Bölümü 6.9 153,018

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 58,491

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Kostüm Bölümü 7.0 124,200

Benim Komşum Bir Melek
2014 Komedi Kostüm Bölümü 7.3 88,227
2014 Komedi Kostüm Bölümü 7.0 13,658

Para Avcısı
2013 Biyografi Kostüm Bölümü 8.2 1,003,936

Yükselen Ay Krallığı
2012 Macera Kostüm Bölümü 7.8 285,938

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Kostüm Bölümü 7.6 320,293

Kader Ajanları
2011 Romantik Kostüm Bölümü 7.1 224,317
2010 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 89,155
2009 Macera Kostüm Bölümü 5.8 11,203
2005 Biyografi Kostüm Bölümü 7.4 115,239

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 69,143
2005 Gerilim Çeşitli 5.2 333
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019