Giriş Kayıt
Susana Gilboe

Susana Gilboe


Kostümcü

Susana Gilboe, kostümcü.

Kara Düzen (2015), Maviliklere Doğru (2005), The Upside (2017), Foxcatcher Takımı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.6 238,975
2017 Komedi Kostüm Bölümü 4.4 551

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Kostüm Bölümü 7.6 252,135

Kara Düzen
2015 Biyografi Kostüm Bölümü 6.9 151,422

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 57,754

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Kostüm Bölümü 7.0 123,184

Benim Komşum Bir Melek
2014 Komedi Kostüm Bölümü 7.3 87,537
2014 Komedi Kostüm Bölümü 7.0 13,493

Para Avcısı
2013 Biyografi Kostüm Bölümü 8.2 985,947

Yükselen Ay Krallığı
2012 Macera Kostüm Bölümü 7.8 282,368

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Kostüm Bölümü 7.6 317,730

Kader Ajanları
2011 Romantik Kostüm Bölümü 7.1 222,423
2010 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 88,301
2009 Macera Kostüm Bölümü 5.8 11,117
2005 Biyografi Kostüm Bölümü 7.4 114,207

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 68,792
2005 Gerilim Çeşitli 5.3 331
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018