Giriş Kayıt
Spence Fuller

Spence Fuller


Görsel Efekt

Spence Fuller, görsel efekt.

Kaçış (2006), Helen of Troy (2003), Tepki Uyanış (2002), Terminal Invasion (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.3 775,579
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 24,817
2008 Belgesel Görsel Efekt 5.9 330
2008 Dram Görsel Efekt 7.5 33,782

Boş Oda
2007 Korku Görsel Efekt 6.2 88,885

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 685,523

Ahmaklar
2006 Macera Görsel Efekt 6.6 130,435

Kaçış
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 93,572

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 217,403
2005 Dram Görsel Efekt 6.9 119,739

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 26,402
2005 Dram Görsel Efekt 7.6 208,519
2004 Korku Görsel Efekt 5.1 31,419
2004 Dram Görsel Efekt 7.2 831
2003 Suç Görsel Efekt 7.6 22,072

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt 7.5 24,552
2003 Dram Görsel Efekt 5.9 312
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 5,920
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 3,188
2002 Dram Görsel Efekt 5.5 8,752

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 49,282
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 1,968

Tepki Uyanış
2002 Korku Görsel Efekt 5.0 2,578
2001 Suç Görsel Efekt 7.0 9,234

Yarışçı
2001 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 37,343

Gölün Sırrı 2
2001 Komedi Görsel Efekt 4.4 994
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019