Giriş Kayıt
Melanie Ferguson

Melanie Ferguson


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Melanie Ferguson, sanat bölümü, set dekoratörü.

Deliverance Creek (2014), Karanlığı Taramak (2006), Bernie'nin Suçu Ne? (2011), Temizlikçi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Çeşitli 6.5 6,100
2014 Dram Sanat Bölümü 6.0 572

Çocukluk
2014 Dram Set Dekoratörü 7.9 316,598
2014 Dram Set Dekoratörü    
2013 Komedi Çeşitli 6.7 14,014
2013 Dram Sanat Bölümü 6.4 14,072
2012 Dram Sanat Bölümü 5.7 198

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.8 53,921

Ustura
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 182,730

Sihirli Taş
2009 Komedi Sanat Bölümü 4.8 6,331

Sallan Yuvarlan
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.3 13,191

Bahçemdeki Ateş Böcekleri
2008 Dram Sanat Bölümü 6.5 11,939

Temizlikçi
2007 Suç Sanat Bölümü 6.1 35,845

Karanlığı Taramak
2006 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 100,792

Hamburger Cumhuriyeti
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.3 22,590
2006 Dram Set Dekoratörü 6.1 310
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.3 2,193
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019