Giriş Kayıt
Becki Drake

Becki Drake


Makyaj

Becki Drake, makyaj.

Ustura (2010), Budala Dedektif 2 (1995), Ahmaklar (2006), Everybody Wants Some!! (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Makyaj 7.9 9,832
2016 Komedi Makyaj 7.0 46,306
2015 Komedi Makyaj 4.3 1,111
2014 Dram Makyaj 8.3 62,642

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Makyaj 3.5 19,068

Ustura
2010 Aksiyon Makyaj 6.6 179,544

Av
2010 Aksiyon Makyaj 6.4 195,182

Sihirli Taş
2009 Komedi Makyaj 4.8 6,111

Sallan Yuvarlan
2009 Komedi Makyaj 6.3 13,013

Tenis Koçu Gary
2009 Komedi Makyaj 5.5 9,075

Hızlı Çıkış
2008 Gerilim Makyaj 5.3 1,966

Görev Uğruna
2008 Dram Makyaj 6.5 18,842

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Makyaj 7.1 185,104

Gerçeğin Peşinde
2006 Biyografi Makyaj 7.1 15,380

Ahmaklar
2006 Macera Makyaj 6.6 128,433
2006 Komedi Makyaj 5.4 4,663

Hamburger Cumhuriyeti
2006 Komedi Makyaj 6.3 22,362

Sessiz
2005 Dram Makyaj 6.4 14,365

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Makyaj 7.3 53,111

Alamo
2004 Dram Makyaj 6.0 18,291
2003 Komedi Makyaj 6.3 2,182

Budala Dedektif 2
1995 Macera Makyaj 6.3 183,061
Dizi Altyazıları
Vikings (7,195) Supernatural (2,076) Titans (1,780) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,396) Friends (1,054) The Flash (959) La Casa de Papel (885) Arrow (852) Black Mirror (721)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018