Giriş Kayıt
Virginie Deroubaix

Virginie Deroubaix


Yapım Yöneticisi, Editör

Virginie Deroubaix, yapım yöneticisi, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi 7.4 347
2012 Animasyon Yapım Yöneticisi 8.1 116
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 677

Bir Şans Daha
2005 Dram Editorial Department 7.9 5,467

Kuzeydoğu
2005 Dram Editorial Department 6.9 357
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 3,466
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,099) Venom (3,777) First Man (1,594) The Predator (1,168) Between Worlds (1,057) Mowgli (1,003) Sky Hunter (738) Lukas (680) Mission: Impossible - Fallout (675) Dans la brume (628)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,216) Vikings (2,896) The Flash (1,942) Supergirl (1,485) Doctor Who (1,079) Counterpart (1,012) Supernatural (995) La Casa de Papel (893) The Big Bang Theory (845) Friends (842)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018