Giriş Kayıt
Minerva De Guzman

Minerva De Guzman


Sanat Bölümü

Minerva De Guzman, sanat bölümü.

Şans Sende (2007), (2005) Elizabethtown (2005), (2007) Norbit (2007), (2006) Garfield 2 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şans Sende
2007 Dram Sanat Bölümü 5.9 19,369
2007 Komedi Sanat Bölümü 4.0 61,093

Garfield 2
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.0 33,710
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.4 63,434

Herkes Onun Peşinde
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.1 17,319
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 1,051
Dizi Altyazıları
Vikings (7,590) Supernatural (2,101) Titans (1,834) Outlander (1,607) The Big Bang Theory (1,516) Friends (1,071) The Flash (985) La Casa de Papel (945) Arrow (872) Black Mirror (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018