Giriş Kayıt
Birthe Danielsen

Birthe Danielsen


Birthe Danielsen,

Pavement (2002), Çılgınlar Gemisi (2002), Slipstream (2005), (2002) Balinanın Sırtında (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Bilim-Kurgu Çeşitli 4.6 3,134

Ölüm Yolu
2004 Korku Çeşitli 5.2 8,625
2004 Komedi Çeşitli 2.0 28,807
2004 Aksiyon Çeşitli 6.6 28,345
2003 Aksiyon Çeşitli 7.2 7,819
2003 Komedi Çeşitli 3.4 177
2003 Komedi Çeşitli 5.8 532

Cenneti Kurmak
2003 Biyografi Çeşitli 5.9 567

Balinanın Sırtında
2002 Dram Çeşitli 7.6 37,674

Çılgınlar Gemisi
2002 Komedi Çeşitli 4.9 29,129

Korku Nokta Com
2002 Suç Çeşitli 3.3 18,895
2002 Suç Çeşitli 5.5 757
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019