Giriş Kayıt
Aaron Cowan

Aaron Cowan


Görsel Efekt, Kameraman

Aaron Cowan, görsel efekt, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 391,693

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 650,530

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.3 203,206
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,050,701

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 180,361

Su Atı
2007 Macera Görsel Efekt 6.5 35,781

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 341,762

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,504,727

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,360,792

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,520,506

Sevimli Hayaletler
1996 Komedi Kameraman 7.1 77,098
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019