Giriş Kayıt
Michaela Bury

Michaela Bury


Yönetmen Asistanı

Michaela Bury, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Yönetmen Asistanı 4.5 82
2012 Fantastik Yönetmen Asistanı 6.8 141
2011 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 151
2007 Suç Yönetmen Asistanı 5.5 156

Olay Yeri
1970 Suç Çeşitli
Yönetmen Asistanı
7.2 2,052
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,276) A Star Is Born (3,630) Suspiria (3,000) Ashes in the Snow (2,749) Keepers (2,114) First Man (1,574) Museo (1,083) Venom (1,068) Replicas (1,011) Der Hauptmann (1,009)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,404) Vikings (4,439) The Big Bang Theory (1,651) Black Mirror (1,376) Outlander (1,112) The Flash (981) The Blacklist (979) Peaky Blinders (962) La casa de papel (926) Friends (856)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019