Giriş Kayıt
Ringo Betancourt

Ringo Betancourt


Kameraman

Ringo Betancourt, kameraman.

Bitch Slap (2009), Coldwater (2013), Lovesick (2014), Sharpshooter (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Kameraman 5.8 957
2014 Komedi Kameraman 5.2 2,530
2013 Komedi Kameraman 6.4 46
2013 Dram Kameraman 6.4 3,778
2012 Komedi Kameraman 5.7 383
2010 Komedi Kameraman 7.5 5,468

Yılın Bahçesi
2009 Komedi Kameraman 5.2 442
2009 Aksiyon Kameraman 4.5 12,983
2008 Korku Kameraman 2.7 781
2008 Aksiyon Kameraman 5.5 336
2008 Suç Kameraman 5.2 539
2007 Aksiyon Kameraman 4.5 877

Çapkın
2003 Komedi Çeşitli 4.7 410
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (66,388) Supernatural (3,163) Star Trek: Discovery (2,247) The Flash (2,209) Into the Badlands (1,658) Arrow (1,570) The Big Bang Theory (1,473) Vikings (1,298) American Gods (1,223) This Is Us (1,180)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019