Giriş Kayıt
Kristen Schaal

Kristen Schaal (41)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Kristen Joy Schaal, 24 Ocak 1978 Longmont, Colorado, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

2012 yılının Eylül ayında Rich Blomquist ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Flight of the Conchords (2007), The Last Man on Earth (2015), Tereyağı (2011), Welcome to the Jungle (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kristen Joy Schaal
Doğum Tarihi: 24 Ocak 1978
Doğum Yeri: Longmont, Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: Frannie Hood | Kristin Schall
Burcu: Kova
Boyu: 1.7 m
6.0 (10 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oyuncak Hikayesi 4
2019 41 Animasyon Oyuncu 8.3 65,857
2019 Komedi Oyuncu 8.4 11,312
2019 41 Aile Oyuncu    
2018 40 Komedi Oyuncu 4.7 1,664
2017 39 Komedi Oyuncu 5.2 558

Kaptan Düşükdon: Destansı İlk Film
2017 39 Animasyon Oyuncu 6.2 22,205
2017 39 Komedi Oyuncu 4.5 1,782
2017 39 Komedi Oyuncu 5.7 5,348
2016 38 Komedi Oyuncu 5.4 39,409

Hayatımın Yolculuğu
2015 37 Macera Oyuncu 6.3 22,154
2015 Komedi Oyuncu 6.3 4,641
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 48,684
2014 Animasyon Oyuncu 8.5 71,987
2014 Komedi Oyuncu 7.5 695

Zamanın Unuttuğu Oyuncak Hikayesi
2014 36 Animasyon Oyuncu 7.2 8,422

Köfte Yağmuru 2
2013 35 Animasyon Oyuncu 6.4 81,558
2013 35 Animasyon Oyuncu 7.6 11,940

Çılgın Hırsız 2
2013 35 Animasyon Oyuncu 7.4 346,178
2013 Komedi Oyuncu 7.5 1,973
2013 35 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
4.8 245
2013 35 Komedi Oyuncu 5.0 11,555

Esrarengiz Kasaba
2012 Animasyon Oyuncu 8.9 54,650
2012 Komedi Oyuncu 7.5 3,548
2012 34 Komedi Oyuncu 6.8 11,138

Muppetlar
2011 33 Komedi Oyuncu 7.1 82,967

Tereyağı
2011 33 Komedi Oyuncu 6.2 19,549
2011 Komedi Oyuncu 7.8 38,728
2011 33 Animasyon Oyuncu 7.4 6,456
2011 33 Belgesel Oyuncu 7.0 5,880
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 56,721
2011 33 Belgesel Oyuncu 6.4 16
2010 Talk-Show Oyuncu 8.4 389
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,911
2010 32 Animasyon Oyuncu 6.8 3,769

Salaklar Sofrası
2010 32 Komedi Oyuncu 5.9 92,009

Seni Uzaktan Sevmek
2010 32 Komedi Oyuncu 6.3 54,530

Zorlu Görev
2010 32 Komedi Oyuncu 6.4 162,090

Oyuncak Hikayesi 3
2010 32 Animasyon Oyuncu 8.3 692,104

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 32 Animasyon Oyuncu 6.3 168,697

Aşk Çeşmesi
2010 32 Komedi Oyuncu 5.6 57,586

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 66,626

Sevgililer Günü
2010 32 Komedi Oyuncu 5.7 107,523
2010 Oyuncu 7.8 418

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 40,715
2009 Animasyon Oyuncu 8.6 124,940

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 31 Komedi Oyuncu 5.8 19,574
2007 29 Komedi Oyuncu 4.0 63,288
2007 Oyuncu 7.7 1,633
2007 Komedi Oyuncu 8.6 51,195

Delicesine
2006 28 Komedi Oyuncu 6.5 5,659

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu
8.2 104,549
2006 Animasyon Oyuncu 5.2 342
2005 27 Komedi Oyuncu 6.0 2,866
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 107,502
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,890
2004 26 Dram Oyuncu 6.2 1,266

Büyülü Çift
2001 23 Komedi Oyuncu 6.4 74,446
1997 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.7 302,772
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,455
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,683
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019