Giriş Kayıt
Antony Starr

Antony Starr (47)


Oyuncu

Antony Starr, 25 Ekim 1975 Yeni Zellanda doğumlu oyuncu.

The Boys (2019), Banshee (2013), Banshee Origins (2013), Wish You Were Here (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ekim 1975
Doğum Yeri: Yeni Zellanda
Diğer Bir İsmi: Anthony Starr
Burcu: Akrep
Boyu: 1.85 m
9.8 (41 Oy)
  • Currently 195.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu    
2022 Animasyon Oyuncu 6.9 10,688
2020 Komedi Oyuncu 8.0 4,174
2019 Aksiyon Oyuncu 8.7 522,014
2019 44 Komedi Oyuncu 5.1 352
2016 Gizem Oyuncu 6.7 4,597
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 107,129
2013 Dram Oyuncu 8.6 5,255
2012 Dram Oyuncu 5.7 186
2012 37 Dram Oyuncu 5.9 5,870
2010 Komedi Oyuncu 7.6 165
2010 35 Dram Oyuncu 5.7 254
2008 Suç Oyuncu 7.6 1,891

Efsane Adam
2005 30 Biyografi Oyuncu 7.8 55,845
2005 Komedi Oyuncu 8.5 2,252

Nehir Macerası
2004 29 Macera Oyuncu 5.8 48,978

Baba Ocağı
2004 29 Gizem Oyuncu 7.4 7,695
2000 Dram Oyuncu 7.4 36

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Oyuncu 6.7 45,946
1992 Dram Oyuncu 4.5 993
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023