Giriş Kayıt
Eric Godon

Eric Godon (60)


Oyuncu

Eric Godon, 07 Şubat 1959 Baudour, Belçika doğumlu oyuncu.

Aşk Uğruna (2014), The Vintner's Luck (2009), La femme la plus assassinée du monde (2018), Sürgün (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Şubat 1959
Doğum Yeri: Baudour, Belçika
Burcu: Kova
Boyu: 1.84 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 59 Biyografi Oyuncu 5.4 609
2017 58 Aksiyon Oyuncu 6.4 813
2017 58 Macera Oyuncu 5.8 3,451

Genç Karl Marx
2017 58 Biyografi Oyuncu 6.6 4,026
2017 Dram Oyuncu 7.4 2,032
2015 56 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 19

Ardenler
2015 56 Dram Oyuncu 6.8 4,093
2015 56 Komedi Oyuncu 7.1 242
2015 56 Aksiyon Oyuncu 6.1 17,427

Aşk Uğruna
2014 55 Dram Oyuncu 7.0 19,242

Kanunun Kuvveti
2014 55 Aksiyon Oyuncu 7.1 8,803
2014 Suç Oyuncu 8.2 17,153
2014 55 Suç Oyuncu 5.9 309
2014 55 Korku Oyuncu 6.4 55
2014 55 Gerilim Oyuncu 6.4 178
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 12,200
2013 Suç Oyuncu 7.1 307

Biri Beni Durdursun
2013 54 Gerilim Oyuncu 5.6 416

Sürgün
2012 53 Aksiyon Oyuncu 6.1 26,962

Semender
2012 Suç Oyuncu 7.6 1,727
2012 53 Oyuncu 5.2 675

Aşk Kliniği
2012 53 Komedi Oyuncu 5.5 365
2012 53 Komedi Oyuncu 5.7 486

Cinnet Gecesi
2011 52 Korku Oyuncu 5.6 3,807

Tüm Arzularımız
2011 52 Dram Oyuncu 6.8 753
2011 52 Dram Oyuncu 6.4 120
2010 51 Aksiyon Oyuncu 4.0 191

Aşka Şans Ver
2010 51 Komedi Oyuncu 6.2 2,056

Ölüm Çiftliği
2010 51 Korku Oyuncu 4.8 1,974
2010 51 Komedi Oyuncu 6.4 11,883
2010 51 Komedi Oyuncu 6.4 1,319

Paris'ten Sevgilerle
2010 51 Aksiyon Oyuncu 6.5 106,264
2009 50 Biyografi Oyuncu 6.5 678
2009 50 Dram Oyuncu 5.7 711
2009 Suç Oyuncu 8.0 3,144

Timpelbach Çocukları
2008 49 Macera Oyuncu 5.9 765

Çapraz Ateş
2008 49 Aksiyon Oyuncu 5.8 630
2008 Dram Oyuncu    

Brüj'da
2008 49 Komedi Oyuncu 7.9 356,880

Büyük Sır
2007 48 Dram Oyuncu 6.8 2,815
2007 Komedi Oyuncu 7.8 99
2007 48 Müzikal Oyuncu 5.9 152
2006 47 Oyuncu 5.3 220
2006 47 Aksiyon Oyuncu 5.9 675
2005 46 Dram Oyuncu 6.4 387

Davetsiz Misafir
2005 46 Gizem Oyuncu 6.8 1,445

Yarın Taşınıyoruz
2004 45 Komedi Oyuncu 6.0 385
2003 44 Suç Oyuncu 6.9 1,055
2001 Aksiyon Oyuncu 5.3 28
1998 Suç Oyuncu 7.0 58
1992 Aksiyon Oyuncu 4.7 341
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019