Giriş Kayıt
Jun Fukuyama

Jun Fukuyama (44)


Oyuncu

Jun Fukuyama, 25 Kasım 1978 Takatsuki, Japonya doğumlu oyuncu.

"Shirokuma Cafe" (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Kasım 1978
Doğum Yeri: Takatsuki, Japonya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Oyuncu 7.4 393
2021 Animasyon Oyuncu 8.9 622
2019 41 Animasyon Oyuncu 5.2 110
2019 Animasyon Oyuncu 8.7 106,557
2018 Animasyon Oyuncu 8.1 11,394
2018 Animasyon Oyuncu 8.2 6,440
2018 40 Animasyon Oyuncu 7.3 1,056
2017 Animasyon Oyuncu 8.3 24,833
2017 39 Animasyon Oyuncu 7.6 1,300
2017 Animasyon Oyuncu 6.3 217
2017 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,120
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 2,514
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 22,114
2016 Animasyon Oyuncu 8.3 8,781
2016 Animasyon Oyuncu 7.0 716
2016 Animasyon Oyuncu    
2015 37 Animasyon Oyuncu 7.6 1,061
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 415
2015 Animasyon Oyuncu    
2015 Oyuncu 7.2 2,224
2015 Animasyon Oyuncu 7.8 1,852
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 17,190
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 122
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 3,124
2014 36 Animasyon Oyuncu 7.6 15,810
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 33,057
2014 Animasyon Oyuncu 7.5 900
2014 Animasyon Oyuncu 5.7 218
2014 Animasyon Oyuncu 8.2 1,966
2014 Animasyon Oyuncu 7.5 204
2014 Oyuncu 6.8 358
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 16,436
2014 Komedi Oyuncu 5.5 54
2013 35 Animasyon Oyuncu 6.3 556
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 275
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 686
2013 Animasyon Oyuncu 6.4 138
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 304
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 2,443
2012 34 Animasyon Oyuncu 5.4 276
2012 Dram Oyuncu 7.2 179
2012 Aksiyon Oyuncu 5.9 250
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 5,256
2012 34 Animasyon Oyuncu    
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 216
2012 34 Animasyon Oyuncu 7.1 2,295
2011 Animasyon Oyuncu 6.2 125
2011 Animasyon Oyuncu 5.8 168
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu 6.4 51
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 13,660
2011 33 Animasyon Oyuncu 7.1 183
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 72
2010 32 Animasyon Oyuncu 7.3 2,800
2010 Animasyon Oyuncu 5.6 194
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 225
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 722
2010 32 Animasyon Oyuncu 7.9 235
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 644
2010 32 Animasyon Oyuncu 7.2 3,907
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 7,409

Mektup Arısı
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 131
2009 Animasyon Oyuncu 7.2 776
2009 31 Oyuncu 6.8 279
2009 31 Animasyon Oyuncu 5.9 272
2009 Animasyon Oyuncu 7.1 424
2009 Animasyon Oyuncu 8.0 1,548
2009 31 Komedi Oyuncu 5.3 214
2009 31 Animasyon Oyuncu 6.8 6
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 115
2009 Animasyon Oyuncu 7.1 276
2009 31 Animasyon Oyuncu 6.7 916
2009 31 Animasyon Oyuncu 7.6 169
2009 Animasyon Oyuncu 5.3 161
2009 Animasyon Oyuncu    
2008 30 Animasyon Oyuncu 7.1 2,382
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 1,488
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 8,345
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 1,358
2008 Aksiyon Oyuncu 8.4 455
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 5,419
2008 Animasyon Oyuncu 6.3 121
2008 Animasyon Oyuncu 7.9 816
2008 30 Animasyon Oyuncu 6.3 8
2008 Animasyon Oyuncu 7.9 4,575
2008 Animasyon Oyuncu 6.6 70
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 4,325
2007 29 Animasyon Oyuncu 7.0 3,164
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 437
2007 29 Animasyon Oyuncu 7.5 8
2007 Komedi Oyuncu 7.6 283
2007 Animasyon Oyuncu 6.8 561
2006 28 Animasyon Oyuncu 7.1 4,431
2006 Animasyon Oyuncu 7.1 132
2006 Animasyon Oyuncu 8.7 69,976
2006 Animasyon Oyuncu 6.9 1,230
2006 Animasyon Oyuncu 6.9 113
2006 Animasyon Oyuncu 6.5 91
2006 Animasyon Oyuncu 5.9 295
2006 Animasyon Oyuncu 7.6 1,938
2005 Aksiyon Oyuncu 7.9 2,806
2005 Animasyon Oyuncu 5.8 20
2005 27 Animasyon Oyuncu 7.1 696
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 772
2005 Animasyon Oyuncu 7.2 387
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 58,139
2004 Animasyon Oyuncu 8.0 2,571
2004 Animasyon Oyuncu 7.3 107
2003 Animasyon Oyuncu 6.8 354
2003 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,093
2001 Aksiyon Oyuncu 6.9 324
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 986
1981 3 Animasyon Oyuncu 7.1 1,900
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023