Giriş Kayıt
Jun Fukuyama

Jun Fukuyama (40)


Oyuncu

Jun Fukuyama, 25 Kasım 1978 Takatsuki, Japonya doğumlu oyuncu.

"Shirokuma Cafe" (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Kasım 1978
Doğum Yeri: Takatsuki, Japonya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 40 Animasyon Oyuncu 6.2 149
2017 Animasyon Oyuncu 7.8 1,399
2017 39 Animasyon Oyuncu 7.6 516
2017 Animasyon Oyuncu 6.8 79
2017 Aksiyon Oyuncu 8.5 371
2017 Animasyon Oyuncu 7.6 802
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 3,699
2016 Animasyon Oyuncu 8.5 3,401
2016 Animasyon Oyuncu 7.1 459
2016 Animasyon Oyuncu    
2015 37 Animasyon Oyuncu 7.8 668
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 217
2015 Animasyon Oyuncu    
2015 Oyuncu 7.2 851
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 80
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 3,705
2015 Animasyon Oyuncu 7.9 1,099
2014 36 Animasyon Oyuncu 7.7 8,760
2014 Animasyon Oyuncu 8.2 10,036
2014 Animasyon Oyuncu 7.6 328
2014 Animasyon Oyuncu 6.0 97
2014 Animasyon Oyuncu 8.2 977
2014 Animasyon Oyuncu 7.7 113
2014 Oyuncu 7.1 203
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 6,768
2014 Komedi Oyuncu 6.0 34
2013 35 Animasyon Oyuncu 5.8 146
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 201
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 266
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 77
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 116
2012 Animasyon Oyuncu 7.3 1,349
2012 34 Animasyon Oyuncu 5.9 112
2012 Dram Oyuncu 7.3 86
2012 Aksiyon Oyuncu 6.3 129
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 1,770
2012 34 Animasyon Oyuncu    
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 139
2012 34 Animasyon Oyuncu 7.2 1,397
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 78
2011 Animasyon Oyuncu 6.2 96
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu 6.0 31
2011 Animasyon Oyuncu 7.6 8,149
2011 33 Animasyon Oyuncu 7.2 111
2011 Animasyon Oyuncu 7.6 37
2010 32 Animasyon Oyuncu 7.5 1,681
2010 Animasyon Oyuncu 5.8 112
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 375
2010 32 Animasyon Oyuncu 8.2 122
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 356
2010 32 Animasyon Oyuncu 7.4 2,870
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 5,090

Mektup Arısı
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 85
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 457
2009 31 Oyuncu 6.9 194
2009 31 Animasyon Oyuncu 6.1 226
2009 Animasyon Oyuncu 7.1 264
2009 Animasyon Oyuncu 8.1 882
2009 31 Komedi Oyuncu 5.2 186
2009 31 Animasyon Oyuncu    
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 66
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 173
2009 31 Animasyon Oyuncu 6.8 473
2009 31 Animasyon Oyuncu 8.0 84
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 100
2009 Animasyon Oyuncu    
2008 30 Animasyon Oyuncu 7.3 1,502
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 715
2008 Animasyon Oyuncu 7.9 4,977
2008 Animasyon Oyuncu 7.9 987
2008 Aksiyon Oyuncu 8.9 262
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 3,602
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 96
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 619
2008 30 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 3,065
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 50
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 3,428
2007 29 Animasyon Oyuncu 7.3 2,218
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 437
2007 29 Animasyon Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 7.9 162
2007 Animasyon Oyuncu 7.0 439
2006 28 Animasyon Oyuncu 7.3 3,293
2006 Animasyon Oyuncu 7.4 97
2006 Animasyon Oyuncu 8.7 37,689
2006 Animasyon Oyuncu 7.2 1,007
2006 Animasyon Oyuncu 7.4 80
2006 Animasyon Oyuncu 6.6 69
2006 Animasyon Oyuncu 5.1 195
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 1,362
2005 Aksiyon Oyuncu 8.0 2,600
2005 Animasyon Oyuncu 6.3 13
2005 27 Animasyon Oyuncu 7.2 468
2005 Animasyon Oyuncu 7.2 513
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 289
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 37,529
2004 Animasyon Oyuncu 8.0 1,934
2004 Animasyon Oyuncu 7.5 82
2003 Animasyon Oyuncu 7.0 277
2003 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,706
2001 Aksiyon Oyuncu 7.1 256
2000 Animasyon Oyuncu 7.5 679
1981 3 Animasyon Oyuncu 7.5 921
Dizi Altyazıları
Origin (3,631) Narcos: Mexico (2,811) The Big Bang Theory (2,049) Titans (1,991) Supernatural (1,831) Doctor Who (1,578) The Last Ship (1,304) Outlander (1,249) The Last Kingdom (1,213) The Flash (1,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018