Giriş Kayıt
Jun Fukuyama

Jun Fukuyama (39)


Oyuncu

Jun Fukuyama, 25 Kasım 1978 Takatsuki, Japonya doğumlu oyuncu.

"Shirokuma Cafe" (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Kasım 1978
Doğum Yeri: Takatsuki, Japonya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu 5.6 115
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 1,206
2017 39 Animasyon Oyuncu 7.6 465
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 63
2017 Aksiyon Oyuncu 8.9 147
2017 Animasyon Oyuncu 7.6 417
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 3,424
2016 Animasyon Oyuncu 8.7 2,105
2016 Animasyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu    
2015 37 Animasyon Oyuncu 7.8 639
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 60
2015 Animasyon Oyuncu    
2015 Oyuncu 7.5 249
2015 Animasyon Oyuncu 7.9 51
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 3,474
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 207
2014 36 Animasyon Oyuncu 7.8 6,157
2014 Animasyon Oyuncu 8.2 8,987
2014 Animasyon Oyuncu 7.6 159
2014 Animasyon Oyuncu 5.9 64
2014 Animasyon Oyuncu 8.5 326
2014 Animasyon Oyuncu    
2014 Oyuncu 7.3 77
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 6,483
2014 Komedi Oyuncu 6.0 25
2013 35 Animasyon Oyuncu 6.7 89
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 129
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 168
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 40
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 34
2012 Animasyon Oyuncu 7.3 691
2012 34 Animasyon Oyuncu 7.0 12
2012 Dram Oyuncu 7.5 55
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 77
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 740
2012 34 Animasyon Oyuncu    
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 94
2012 34 Animasyon Oyuncu 7.0 50
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 59
2011 Animasyon Oyuncu 6.3 71
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu 6.3 21
2011 Animasyon Oyuncu 7.7 5,933
2011 33 Animasyon Oyuncu 7.4 87
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 32 Animasyon Oyuncu 7.5 1,111
2010 Animasyon Oyuncu 6.4 80
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 231
2010 32 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 293
2010 32 Animasyon Oyuncu 7.5 2,225
2010 Animasyon Oyuncu 8.1 3,477

Mektup Arısı
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 75
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 311
2009 31 Oyuncu 7.3 78
2009 31 Animasyon Oyuncu 6.1 204
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 164
2009 Animasyon Oyuncu 8.0 394
2009 31 Komedi Oyuncu 5.2 171
2009 31 Animasyon Oyuncu    
2009 Animasyon Oyuncu 7.2 51
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 131
2009 31 Animasyon Oyuncu    
2009 31 Animasyon Oyuncu    
2009 Animasyon Oyuncu 6.0 61
2009 Animasyon Oyuncu    
2008 30 Animasyon Oyuncu 7.3 970
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 157
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 4,125
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 650
2008 Aksiyon Oyuncu 6.7 123
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 2,570
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 82
2008 Animasyon Oyuncu 8.1 479
2008 30 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 8.1 2,265
2008 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu    
2007 29 Animasyon Oyuncu 7.3 1,679
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 437
2007 29 Animasyon Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 8.0 118
2007 Animasyon Oyuncu    
2006 28 Animasyon Oyuncu 7.3 2,680
2006 Animasyon Oyuncu 7.5 75
2006 Animasyon Oyuncu 8.7 36,981
2006 Animasyon Oyuncu 7.2 921
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 68
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 47
2006 Animasyon Oyuncu 6.3 107
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 1,043
2005 Aksiyon Oyuncu 8.0 2,237
2005 Animasyon Oyuncu 6.5 11
2005 27 Animasyon Oyuncu 7.1 363
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 377
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 218
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 37,100
2004 Animasyon Oyuncu 8.1 1,631
2004 Animasyon Oyuncu    
2003 Animasyon Oyuncu    
2003 Aksiyon Oyuncu    
2001 Aksiyon Oyuncu    
2000 Animasyon Oyuncu    
1981 3 Animasyon Oyuncu 7.5 738
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,231) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,691) Suits (1,464) Castle Rock (1,345) La Casa de Papel (1,215) Bodyguard (1,165) Mayans M.C. (1,046) The 100 (1,044) Vikings (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018