Giriş Kayıt
Charles Zembillas

Charles Zembillas


Animasyon

Charles Zembillas, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Animasyon Animasyon 6.2 519
1987 Animasyon Animasyon 6.5 2,345
1985 Animasyon Animasyon 6.8 4,333
1985 Animasyon Animasyon 7.2 2,057
1983 Animasyon Animasyon 7.5 14,448
1982 Animasyon Animasyon 7.6 32,613
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019