Giriş Kayıt
Sofia Vassilieva

Sofia Vassilieva (26)


Oyuncu

Sofia Vladimirovna Vassilieva, 22 Ekim 1992 Minneapolis, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu.

Kız Kardeşimin Hikayesi (2009), Medium (2005), Hurt (2009), Perili Ev (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sofia Vladimirovna Vassilieva
Doğum Tarihi: 22 Ekim 1992
Doğum Yeri: Minneapolis, Minnesota, ABD
Takma İsmi: Sonya
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.4 14,775
2018 Oyuncu 5.1 213
2013 Dram Oyuncu 6.9 1,611
2009 17 Dram Oyuncu 5.2 1,355

Kız Kardeşimin Hikayesi
2009 17 Dram Oyuncu 7.4 83,452
2009 Oyuncu 5.8 459
2007 15 Dram Oyuncu 6.0 2,642
2005 Suç Oyuncu 7.0 23,581

Perili Ev
2003 11 Dram Oyuncu 4.4 602
1999 Suç Oyuncu 8.0 65,208
Dizi Altyazıları
Vikings (3,311) Supernatural (3,243) Arrow (2,453) The Flash (2,011) Supergirl (1,126) La Casa de Papel (998) Counterpart (946) Friends (831) The Protector (803) Peaky Blinders (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018