Giriş Kayıt
Chae-hwan Song

Chae-hwan Song


Oyuncu

Chae-hwan Song, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 6.7 41

Hafif Bir Uyku
2008 Dram Oyuncu    
2003 Aksiyon Oyuncu 7.6 255
2003 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2002 Oyuncu    
2002 Oyuncu    
2001 Oyuncu    
2001 Oyuncu    
1997 Oyuncu 7.5 37
1991 Aksiyon Oyuncu 6.1 62
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,809) A Star Is Born (5,052) Bohemian Rhapsody (2,955) Keepers (2,550) Suspiria (2,219) Museo (1,754) Ashes in the Snow (1,436) Revenger (1,217) First Man (1,155) Venom (1,112)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,696) Vikings (6,025) The Flash (2,006) Luther (1,985) The Big Bang Theory (1,431) The Blacklist (1,425) Black Mirror (1,344) Friends (1,139) Peaky Blinders (1,126) La casa de papel (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019