Giriş Kayıt
Roger Shortt

Roger Shortt


Görsel Efekt

Roger Shortt, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 650,236

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 242,702

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 144,323
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,050,372

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Görsel Efekt 7.2 132,345

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 455,881
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 368,762

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 466,478

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,503,879

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,360,001

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,519,827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019