Giriş Kayıt
Victor Schutz

Victor Schutz (43)


Görsel Efekt

Victor Schutz, 21 Ocak 1976 Port Washington, Wisconsin, ABD doğumlu görsel efekt.

Watchmen (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ocak 1976
Doğum Yeri: Port Washington, Wisconsin, ABD
Diğer Bir İsmi: Victor Schultz IV | Victor Schutz IV
Takma İsmi: Vick
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 40 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 471,046

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 40 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 223,655
2014 38 Belgesel Görsel Efekt 7.7 501

Pasifik Savaşı
2013 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 440,911

G.I. Joe: Misilleme
2013 37 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 164,891

Görevimiz Tehlike 4
2011 35 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 425,262

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 194,852

Ben Dört Numara
2011 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 216,640

Son Hava Bükücü
2010 34 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 136,882

Köfte Yağmuru
2009 33 Animasyon Görsel Efekt 7.0 184,537
2009 33 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 451,583

Örümcek Adam 3
2007 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 456,106

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 29 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 83,279

Göklerin Hakimi
2004 28 Biyografi Görsel Efekt 7.5 305,805

Örümcek Adam 2
2004 28 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 494,878

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 27 Aksiyon Görsel Efekt
Çeşitli
8.0 957,282

Düş Kapanı
2003 27 Dram Görsel Efekt 5.5 84,342

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 26 Macera Görsel Efekt 7.4 488,456

İşaretler
2002 26 Dram Görsel Efekt 6.7 314,520

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 26 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 569,641

İki Yüzlü
2001 25 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 21,580
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,899) Into the Badlands (2,772) The Flash (1,993) American Gods (1,846) Arrow (1,501) Vikings (1,374) Supernatural (1,269) This Is Us (1,148) Star Trek: Discovery (945) The Big Bang Theory (930)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019