Giriş Kayıt
Kat Samick

Kat Samick


Yapımcı

Kat Samick, yapımcı.

(2014) Adalet (2014), (2015) Son Şans (2015), (2016) Muhteşem Yedili (2016), (2018) Adalet 2 (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kathleen Samick | Kathlene Samick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet 2
2018 Aksiyon Yapımcı 6.7 87,052

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Yapımcı 6.9 165,884

Son Şans
2015 Aksiyon Yapımcı 7.4 197,376

Adalet
2014 Aksiyon Yapımcı 7.2 296,950
2012 Aksiyon Çeşitli 3.4 287

Brooklyn'in Kralı
2009 Suç Yapımcı 6.7 57,623

Tetikçi
2007 Aksiyon Çeşitli 7.2 289,320

Kral Arthur
2004 Aksiyon Çeşitli 6.3 150,969

İlk Gün
2001 Suç Çeşitli 7.7 353,120
2001 Komedi Taşıma Bölümü 4.7 6,245
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019