Giriş Kayıt
Michael Pecchia

Michael Pecchia


Görsel Efekt, Oyuncu, Editör

Michael Pecchia, görsel efekt, oyuncu, editör.

Korku Parkı (2008), (1939) Oz Büyücüsü (1939), (2007) İçindeki Yabancı (2007), (2008) Kadavra (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görsel Efekt 5.4 17,955
2016 Dram Görsel Efekt 8.9 570,046

Korku Seansı 2
2016 Korku Görsel Efekt 7.4 189,597
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 118,291

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 481,435

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 638,648

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 191,128

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 920,933

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 280,982

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 547,379

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Görsel Efekt 7.3 427,343

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 305,686

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 170,843

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 152,036

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 250,146

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 363,591

Akılalmaz
2010 Dram Oyuncu 7.1 79,796

Savaşçının Yolu
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 24,115

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 355,123

Oyuncu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 124,118

Bir Dans Filmi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 11,059

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Görsel Efekt 2.6 65,292

Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 140,931

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 50,566

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 139,475

Kadavra
2008 Suç Görsel Efekt 6.0 29,389

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 64,718
2008 Biyografi Görsel Efekt 8.6 24,644

Korku Parkı
2008 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
4.1 2,142

İçindeki Yabancı
2007 Suç Görsel Efekt 6.8 55,051

Tam Gaz
2007 Komedi Görsel Efekt 6.7 68,954

Apokalipto
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 268,687

Koruyucu
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 82,627

Nabız
2006 Korku Görsel Efekt 4.7 26,909

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 259,173

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 336,569

Mağara
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 32,714

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 632,307
2004 Korku Görsel Efekt 5.1 31,441

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 53,864

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 203,015

Şapkalı Kedi
2003 Macera Görsel Efekt 3.9 44,731

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 473,690

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 67,301

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,330,719

Korku Bayramı 2
2002 Komedi Görsel Efekt 4.1 33,575

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 309,383

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 567,565

Kıyamet Ateşi
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 1,312

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 21,552

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 47,858

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 168,129

Yarışçı
2001 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 37,366
2000 Macera Görsel Efekt 7.1 16,548

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 646,325

Yarasalar
1999 Gerilim Görsel Efekt 3.7 8,999

Oz Büyücüsü
1939 Macera Görsel Efekt 8.0 348,543
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,499) American Gods (2,868) This Is Us (2,836) Into the Badlands (2,391) Gotham (2,225) Vikings (1,467) Star Trek: Discovery (1,282) The Flash (1,241) The Blacklist (1,087) The Big Bang Theory (843)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019