Giriş Kayıt
Romaric Laurence

Romaric Laurence


Müzisyen, Müzisyen

Romaric Laurence, müzisyen, müzisyen.

Savaşcı (2003), Taksi 4 (2007), Şans Topu (2002), Proie (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kimsesiz Çocuk
2018 Komedi Müzik 6.8 137
2014 Komedi Müzik 5.4 244
2010 Macera Müzik 5.3 835

Taksi 4
2007 Aksiyon Müzik 5.6 24,124

Savaşcı
2003 Aksiyon Müzik 7.2 66,713
2002 Aksiyon Müzik 3.3 650

Şans Topu
2002 Macera Müzik 6.0 4,399
Dizi Altyazıları
True Detective (7,183) Vikings (5,745) The Punisher (2,593) Shameless (2,175) The Big Bang Theory (2,030) Supernatural (1,981) Outlander (1,821) Gotham (1,403) The Blacklist (1,250) Black Mirror (1,171)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019